SE-tason voimapunnertamista

HYV:n väki on jälleen niittänyt mainetta ja kunniaa. Tällä kertaa vuorossa on ollut konkarijäsen ja uusille jäsenille ehkä hiukan tuntemattomampi körmy: Juha. HYV:ssä on siis useampi kuin yksi kova penkkaaja 😉

Kisapaikkana huhtikuun lopussa oli Pornainen ja lajina siis voimapunnerrus. Lyhyesti kisasta (vaikka ao. videolta se selviääkin): nosto tapahtuu voimanostokisan penkkipunneruksen mukaisesti, mutta jalat ilmassa. Ts. sotilaspenkkityylillä ykkösmaksimi.

Ja vielä uusille jäsenille tiedoksi, että kyseessä on todellakin kova nostaja. Allekirjoittanut sai muutama vuosi sitten kunnian olla yksi varmistaja (neljästä, koska rautaa oli paljon) Helsingin keskustan hallintorakennuksen salilla, jolloin kyseinen treeni keräsi myös yleisöä.

Juhan paluu kisoihin olkapääleikkauksen jälkeen alkoi erinomaisesti, sillä kolmannella nostolla mies iski tankoon SE-raudat: 150 kg. Tällä onnistuneella nostolla pidetään nyt hallussa 93 kiloisten M60 sarjan Suomen ennätystä! Juha suuntaakin seuraavaksi Lopelle 10.6.2017 Etelä-Suomen mestaruuskisoihin ja lienee todennäköistä, että näistäkin on jotain kotiin tuotavaa.

Alla tuloksia, videota kisasta (video alkaa Juhan viimeisestä nostosta) ja penkkikisoista kiinnostuneille linkki Suomen voimapunnerruksen sivuille.

http://www.svry.fi/

 

Näytetään MAX VP Pornainen 29.4.2017.png

 

Teksti: Pro-Jaakko