J-J:n voimatasot edelleen nousussa

Otsikosta nopeimmat ovat voineetkin jo päätellä, että kyseessähän on Julma-Jyrki. Lajikaan ei liene miehen tunteville yllätys: Lisäpainoleuanveto (SM-kisat Jyväskylässä 6.5.2017).

Allekirjoittanut ei ole vieläkään löytänyt yhtään suoritusta Youtubesta, joten analyysit jäävät koko kisojen osalta sikseen. Onneksi tärkein eli Julman suoritus löytyy mm. täältä:

Kuten videon kuvauksesta näkee, niin kyseessä oli 84 kilon (henk.koht.) ennätysrauta. ja sillä irtosi pronssinen mitalipaikka. Ja jälleen tuota vedon loppuosaa ei vaan voi olla kehumatta… Tasoon nähden tämä oli erittäin kova suoritus, sillä 1. ja 2. sija meni Kimmo Kostianderille (91 kg) ja Tuomas Rytköselle (90 kg), joka myös toimii Jyrkin valmentajana.

Seuraavaksi lyhyesti Jyrkin mietteitä kisasta:

Olin valmistautunut kilpailuun huolellisesti ja tiesin olevani vahvoilla pronssimitaliin, jos vain saan kaiken kilpailussa onnistumaan kohdalleen. 80kg aloitus oli kohtuullisen helppo. 84kg veto oli etukäteen mitalin kannalta hyvin ratkaiseva veto, joka oli yksi kisaurani kovimpia, mutta jonka sain kuin sainkin hinattua hyväksytysti ylös. Enempää en olisi kisalta voinut toivoa, kun ennätys paranee kolme kioa ja kilonkin heikompi tulos olisi merkannut neljättä sijaa.”

Muita mainittavia suorituksia: Mario Juronen, joka liittyi Timo Lauttamuksen kanssa 100 kilon kerhoon.

Tuloksia:

http://www.slry.fi/tulokset/?Kilpailupaiva=2017-05-06&Kilpailu=SM&Kilpailupaikka=Jyv%C3%A4skyl%C3%A4&Paivays=06.05.2017

Ja muistakaahan tämä:

Teksti: Pro-Jaakko

Kuva: Julma