Jyrki Eriksson kolmanneksi lisäpainoleuanvedon Suomen Cup-osakilpailussa

Julma-Jyrkinä paremmin tunnettu Jyrki Eriksson kilpaili lisäpainoleuanvedon Suomen Cup-osakilpailussa Seinäjoella sarjassa alle 90 kiloa ja palasi Helsinkiin pronssinen mitali kaulassaan. Tulokseksi miehelle jäi oma henkilökohtainen ennätys 79 kiloa. Näin ollen parannusta tuli huimat viisi kiloa, joka näissä raudoissa vaatii jo systemaattista harjoittelua – varsinkin kun oma paino on lisääntynyt samalla toiset viisi kiloa!

Jyrki leuka

Jyrkin treenejä vierestä seuranneena voin todeta, että erityisesti parannusta on tullut loppuvetoon. Tämä on nähtävissä myös kisanostosta, jossa on selvästi pari kiloa varaa (Alla video Julman IG-tililtä, jossa video on nähtävissä. Suosittelen myös seuraamaan jos Instagram tili löytyy!).

Turhaan mies ei siis ole viritellyt vastuskuminauhoja ja vaikeuttanut allekirjoittaneen kyykkäämistä 😉 Mielelläänhän niitä vetoja katselee, joten suosittelen vierailemaan välillä Meilahdessa! (alla myös linkki Meilahteen)
Julman suoritus:

 

Meilahden liikuntakeskus:

Meilahden liikuntakeskus – Google Maps

Vaikka sarjassa olikin vain neljä kilpailijaa, niin tuloksien perusteella kolmannesta sijasta sai ainakin kilpailun alkumetreillä jännittää. Kirkkaimmasta mitalista käytiin vielä kovempi taisto ja yhden kilon erolla voitto ratkesi Marko Mäkiselle tuloksella 93 kg, joka oli kisojen toiseksi raskain veto.

Kisan kovimmasta tuloksesta vastasi Pakkotoistoltakin tuttu ”Kyrölääne” eli Timo Lauttamus, joka on ihmetyttänyt kansainvälisestikin Youtube-videoillaan. Tulos 98 kg on uusi Suomen ennätys.

Timo Lauttamuksen suoritus:

Toukokuussa on vielä yksi lisäpainoleuanveto (SM) ennen kesän avointa kilpailua, jonne ilmottautuneita on jopa Australiasta ja Yhdysvalloista asti. Näissä kisoissa nähtäneen myös HYV:n edustajia!

Linkit:
Suomen Leuanveto ry
Weighted Chin Up – Open

Teksti: Pro-Jaakko

Kuva: Julma-Jyrki