Kauden päättäjäiskisana kisailtiin voimanostossa

Kauden päättäjäiskisana kisailtiin voimanostossa
Kauden päättäjäiskisa oli huippu tiukka ja ennätyksiä rikottiin naisten- sekä miestensarjassa,
Voiton naistensarjassa vei tasaisesti kilpaillut Jenna, jonka wilksin pisteet olisivat riittäneet yleisensarjan neljänteen sijaan. Naistensarjan toiseksi sijoittunut Katariina P yritti viimeisellä yrityksellä maastavedossa hurjaa nostoa 172,5 kg, joka olisi riittänyt sarjan voittoon, mutta se jäi niukasti nostamatta tällä kertaan. Kolmanneksi sijoittui ensimmäistä kertaa kisaillut Terhi.
Miehissä oli vielä tasaisempaa. Ennen viimeistä kisasuoritusta ei voittajaa voitu julistaa. Axu yritti maagista 245 kg nostoa, mutta se jäi vielä tällä kertaan nostamatta ja sijoitus oli kolmas. Taktikoinnin mestari Tuomas sai ylös viimeisellään 230 kg, joka riitti kisan voittoon. Ivan jäi niukasti toiseksi 0,1 wilksin pisteen marginaalilla. Sami-Sali paransi omaa yhteistuloksen ennätystään melkein 40 kg ja rikkoi 500 kg rajan. Styrkka Leo loisti jälleen maastavedossa 200 kg tuloksella.
Miestensarjassa oli uusia kisailijoita kolme Olof, Teemu ja Dima, jotka jokainen nostivat omaksi yhteistulokseksi yli 400 kg.
Kiitoksia Sali-Sarille tuomarionnista ja onnittelut kaikille kilpailijoille hurjista tuloksista!

 

Kisan tulokset

Kevät2015_hyv