Joulukuun voimanostokilpailun tulokset

 

Joulukuun kisassa silti kovia tuloksia, ennätyksiä ja upeita debyyttejä.

DSC09242

DSC_1051

Joulukuun kisaa sävyttivät monen jäsenen kisaaminen toipilaana, mutta myös lukuisat ennätykset ja komeat debyytit.

Jälleen kerran käytiin kovatasoinen HYVin jäsenten välinen klassinen voimanostokilpailu Unisportin hallintorakennuksen salilla. Kolmen viikon flunssa vei Voima-Jyrin kuntohuipun ja toipilaana paikalla ollut mestari tyytyi tuomaroimaan muita nostajia. Voima-Jyrin haastatteluun palaamme myöhemmin.

Veto-Ville teki huiman comebackin voittamalla Wilksin pisteillä kisan. Naisten kilpailussa saatiin uusi voittaja Katariina P, Kisa oli Katariina P:n debyyttikisa. Naisten kisa oli äärimmäisen tiukka ja ratkesi puolen pisteen erolla.

Kisassa tehtiin useita henkilökohtaisia ennätyksiä. Kilpailun kovin tulos oli Katariina P:n maastanosto 155 kg, joka on HYVin naisten maastonostoennätys, Jennan teki HYV:n naisten kyykkyennätyksen, 100 kg. Katariinan tulos oli miehet mukaanlukien Wilksin pisteillä kilpailun kovin maastavetotulos ja 2014 Suomen naisten tilastossakin 6. paras raw-tulos. Myös Jenna ylitti aikaisemman HYV:n maastavetoennätyksen.

Miehissä Axu onnistui maastonostossa 230 kg omalla ennätyksellään ja Ivan kyykkäsi huimat 200 kg. Axu testasi rautoja jopa HYV:n vetoennätyspainoilla 237.5 kg, mutta tällä kertaa rautaa oli liikaa. Puntti-Pete nosti ylimääräisellä suorituksella kisan ulkopuolella oman maastavetoennätyksensä 227.5 kg. Styrkka-Leo nosti niinikään maastavedossa ennätyksensä 180 kg.

Muista debytoijista mainittakoon Markku, joka oli koko syksyn valmistautunut Voima-Jyrin kohtaamiseen. Voima-Jyrin vetäytyminen kisasta oli Markulle pettymys, mutta ennakoitua parempi yhteistulos lämmitti mieltä.

VJtuomari2

Onnittelut kaikille osallistujille!

 

Tulokset: Voimanosto2014_ joulukuu

Videokoosteita kisasta